Reference

Če niste prepričani o jezikovni ustreznosti besedila, bomo z veseljem poskrbeli, da boste s svojim pisanjem zadovoljni.

Diplomska dela

Sašo Š., Univerza v Ljubljani, Fakulteta za pomorstvo in promet

Z lektoriranjem diplomske naloge, ki mi jo je lektorirala gospa Jasmina, sem bil zelo zadovoljen. Bila je korektna, prijazna in mi je bila pripravljena pomagati ter tudi svetovati. Jo zelo priporočam!

Petra B., Univerza v Ljubljani, Naravoslovnotehniška fakulteta

Z lektoriranjem sem bila izredno zadovoljna, saj je bilo delo opravljeno hitro in korektno. Poleg tega mi je bila Jasmina vedno na voljo za dodatna vprašanja in popravke. Vsekakor jo priporočam.

Sandra H., Univerza v Ljubljani, Fakulteta za socialno delo

Z Jasmininim lektoriranjem sem bila zelo zadovoljna. Predvsem zato, ker je bilo iz narejenega razvidno, da se je nalogi poglobljeno posvetila. Zelo prav mi je prišlo tudi to, da je bila hitra.

Ivan L., Univerza v Mariboru, Fakulteta za varnostne vede

Jasmini se zahvaljujem za korektno opravljeno lektoriranje mojega diplomskega dela. Njeno dobro opravljeno delo je prineslo dodano vrednost mojemu diplomskemu delu.

Bojan C., Univerza v Ljubljani, Visoka poslovna šola

Zadovoljen sem z Jasmininim lektoriranjem, kajti delo je bilo opravljeno strokovno in hitro, na koncu pa je sledil pogovor o napakah, ki sem jih imel. Le tako naprej. Tisti, ki boste oddali nalogo Jasmini, ne boste razočarani.

Srđana K., Višja strokovna šola Academia Maribor

Jasmini se zahvaljujem za hitro in kakovostno lektoriranje moje diplomske naloge. Zelo sem vesela, da je mojo nalogo popravila v zelo kratkem času, saj vem, da takšno delo zahteva svoj čas in veliko vloženega truda.

Bernarda K., Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Bled

Jasmina je lektorirala mojo diplomsko nalogo na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled. Lektoriranje je bilo opravljeno strokovno in izredno hitro.

Magistrska dela

Doris F. – R., Univerza na Primorskem, Fakulteta za management

Rada bi se Vam zahvalila za izvrstno opravljeno lektoriranje magistrske naloge. Zelo sem zadovoljna. Moja izbira je bila prava, saj ste celotno delo opravili v skladu z dogovorjenim. Tako sem lahko pravočasno in s ponosom oddala kakovostno magistrsko nalogo.

Alenka M., Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede

Lektoriranje magistrskega dela, ki ga je izvedla gospa Jasmina, je bilo izredno kakovostno in strokovno. Predvsem me je pozitivno presenetilo, da se je poglobila tudi v vsebino in ni gledala samo pravopisa. S svojimi opombami je prispevala k dodani vrednosti magistrskega dela, za kar se ji iskreno zahvaljujem.

Špela V., Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta

Zelo sem vesela, da sem se izmed vseh ponudnikov na spletu odločila prav za gospo Jasmino. Pri njej sem najprej naročila lektoriranje tez magistrskega dela, nato pa še lektoriranje celotnega dela. Ker sem bila z njenim delom zelo zadovoljna, sem pri njej naročila še lektoriranje priprav za strokovni izpit.

Romana K., Fakulteta za državne in evropske študije, Kranj

Med množico ponudnikov teh storitev na spletu se je bilo kar težko odločiti za najboljšega. A hiter odziv in ugodna cena lektoriranja sta me prepričala, da sem se odločila, da svoje magistrsko delo lektoriram pri gospe Jasmini Vajda Vrhunec.

Marjeta M. N., Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta

Ko sem prek spleta iskala kakovostno, hitro in cenovno ugodno lektoriranje, sem po naključju naletela na Jasmino. Kratek razgovor z njo in njena pojasnila so pustili dober vtis, njeno strokovno delo pri lektoriranju mojega magistrskega dela in profesionalni odnos do dela pa še boljšega.

Nataša P., Univerza v Mariboru, Ekonomsko-poslovna fakulteta

Zahvaljujem se Vam za lektoriranje mojega magistrskega dela. Hitro, kakovostno in strokovno ste opravili svoje delo. Zelo pa mi je bilo všeč, da ste se ob koncu posvetovali z menoj in mi razložili, kaj je bilo narobe in na kaj moram biti tudi vnaprej pozorna.

Denis P., Univerza na Primorskem, Fakulteta za management

Zahvaljujem se Vam za profesionalno opravljeno storitev. Pod pojmom profesionalnost razumem, da izvajalec opravi storitev na način, v obsegu in predvsem v roku, kot je bilo dogovorjeno. Na ta način se vzpostavi zaupanje.

Nikolaj L., Evropska pravna fakulteta v Novi Gorici

Lektorica Jasmina je res odlična! Delo je opravila hitro, temeljito in strokovno, predvsem pa mi je bilo všeč to, da se je med lektoriranjem posvetovala z mano in sva se tako lahko uskladila glede popravkov.

Anja B., Univerza v Ljubljani, Fakulteta za družbene vede

Hvala za kakovostno in hitro opravljeno delo ter za prijaznost in korekten odnos. Priporočam vsem.

Doktorske disertacije

Marjan P., Evropska pravna fakulteta v Novi Gorici

Z delom Jasmine Vajda Vrhunec sem zelo zadovoljen, zato vse lektorske storitve naročam pri njem že peto leto. Na fakulteti nisem nikoli dobil niti ene same pripombe na račun lektoriranja, kar pove veliko o njeni strokovnosti.

Iztok R., Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta

Z lektorico Jasmino Vajda Vrhunec poslovno sodelujem že nekaj let in sem z njenimi lektorskimi storitvami zelo zadovoljen. Poleg strokovnosti jo odlikujejo še hitra odzivnost, primerna cena in, kar je zame najpomembneje, poglobitev v izrazoslovje strokovnega besedila, ki ga lektorira.

Gal F., Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta

Jasmina je zelo dosledna in natančna lektorica, ki je kljub trem predhodnim recenzijam doktorata odkrila marsikatero napako in nedoslednost. Priporočam!

Aneta S. Š., Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta

Iskreno se zahvaljujem za hitro in kakovostno opravljeno storitev. Z lektoriranjem in delovnim odnosom gospe Jasmine Vajda Vrhunec, ki je nadvse profesionalna, sem bila zelo zadovoljna. Njeno delo prepriča z odzivnostjo, hitrostjo, ugodno ceno in prilagodljivostjo.

Učbeniki in knjige

Doc. dr. Jure R., Univerza v Mariboru, Fakulteta za strojništvo

Gospa Jasmina Vajda Vrhunec je lekturo univerzitetnega učbenika opravila natančno, v dogovorjenem času in z veliko željo po izboljšanju besedila. Kljub temu da je učbenik napisan v programu LaTeX, je gospa Vrhunec lekturo opravila v digitalni obliki, kar je znatno olajšalo pripravo končne verzije.

Anton R., Splošna knjižnica Ljutomer

Gospa Jasmina je vsekakor prava izbira za lektoriranje in jezikovno svetovanje. Dela profesionalno, strokovno, korektno, pregledno in hitro. Vse to in še več po zelo ugodni ponudbi. Zahvaljujem se ji za lektoriranje monografije in jo zelo priporočam!

Alan H., avtor

Z lektoriranjem knjižnega dela sem bil izredno zadovoljen. Delo je bilo opravljeno strokovno in v dogovorjenem času. Predvsem všeč mi je bila komunikacija, saj sva se z gospo Jasmino sproti dogovarjala za popravke. Vedno je upoštevala tudi moje mnenje. Vsekakor jo priporočam tudi drugim.

Podjetja

Kalček, trgovina z ekološkimi izdelki, d. o. o.

Z lektorskimi storitvami podjetja Lektoriranje in jezikovno svetovanje, Jasmina Vajda Vrhunec, s. p., smo v ekoloških trgovinah Kalček zelo zadovoljni. Jasmina Vajda Vrhunec je zanesljiva izvajalka storitev in partnerica, ki si jo v hitrem delovnem tempu lahko le želimo.

Kenova, Antonela K., s. p.

V zadnjih treh letih sem večkrat potrebovala lektoriranje. Razlogi, zakaj se vedno odločim za podjetje Lektoriranje in jezikovno svetovanje, Jasmina Vajda Vrhunec, s. p., so profesionalnost, hiter odziv in odlično lektorirana besedila, kar je seveda najpomembnejše.

POVPRAŠEVANJE

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več