Lektoriranje

Če niste prepričani o jezikovni ustreznosti besedila, vzpostavite stik z nami in z veseljem bomo poskrbeli, da boste na svoje pisanje ponosni.

Lektoriranje ni in ne sme biti le površen pregled besedila, niti zgolj postavljanje ali odpravljanje vejic in pik. Posvetiti se mu je treba celostno.

Lektoriranje je natančen jezikovni pregled besedila, ki se opravlja z namenom odprave pravopisnih, slovničnih, slogovnih in tipkarskih napak. Od lektorja zahteva strokovnost, natančnost in doslednost pri branju in popravljanju besedila. Le tako lahko lektor poskrbi, da nam je besedilo v ponos in ne v zadrego.

Če niste prepričani o jezikovni ustreznosti besedila, bomo z veseljem poskrbeli, da boste s svojim pisanjem zadovoljni.

Lektoriranje diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog

Ker je zaključek dodiplomskega ali podiplomskega študija eden izmed najpomembnejših dogodkov v življenju vsakega posameznika, je prav, da lahko diplomsko, magistrsko ali doktorsko nalogo, v pisanje katere ste vložili toliko truda in konec koncev tudi prostega časa, s ponosom pokažete vsem, ki si jo želijo ogledati in prebrati.

O vaši strokovnosti ne gre dvomiti, ker pa večina ljudi pri pisanju dela slovnične, pravopisne, slogovne in tudi tipkarske napake, lahko lektorji poskrbimo, da takšne in drugačne napake preprosto izginejo.

Lektorirali smo že veliko nalog različnih fakultet, visokih in višjih šol. Študenti nam zaupajo in nas priporočajo svojim prijateljem in znancem, saj se držimo dogovorjenih rokov in smo vedno na voljo za dodatna pojasnila. Lektoriranje opravimo natančno, hitro in cenovno ugodno. Besedilo nam lahko pošljete tudi konec tedna ali med prazniki.

POVPRAŠEVANJE

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več